Finnmaster rydder opp og fornyer

Med lanseringen av to nye seksmetere, nye standardutstyrslister og omdøpte og fornyete versjoner av 55-modellene, har Finnmaster fått på plass et meget oversiktlig modellprogram.

Publisert Sist oppdatert

55-modellene er gamle travere, men i tråd med fabrikkens nye navnesystem omdøpes båtene fra 55 SC til S5 og 55 BR til R5.

I tillegg kommer nå den helt nye daycruiseren T6 og bowrider-søsteren R6, og på utstyrssiden er det verd å legge merke til at Finnmaster heretter legger alt tilgjengelig sikkerhetsutstyr inn på de allerede solide standardutstyrslistene. Dette gjelder for alle modellene i fabrikkens fire glassfiberserier.

Finnmaster T6 er en moderne daycruiser som kan forsynes med motorer på mellom 130 og 200 hestekrefter. Fabrikken legger stor vekt på sikkerhet og godt førermiljø, og tross en totallengde på rett over 20 fot er nyheten beregnet på å frakte inntil sju personer.

Deler av salongen kan bygges om til et soldekk med et putesett som er en del av standardutstyret. Forkabinen har gode stuverom og kan innredes med køye i båtens fulle bredde.

Bowrideren R6 følger opp mange av ideene fra daycruiseren og cockpit er tilnærmet identisk, men båten får naturligvis mye mer utnyttbar uteplass, alt organisert etter velprøvde, finske designprinsipper. Merk at denne modellen er nesten 100 kilo lettere enn T-utgaven, noe som fort kan bli viktig om båten skal fraktes på henger. Til gjengjeld har R6 har noe mindre kapasitet, bowrider-modellen er kun godkjent for seks personer.

 

Tekniske data Finnmaster T6/R6

Lengde: 6,39 m

Bredde: 2,29 m

Dybde: 0,40 m

Vekt: 1160/1050 kg

Motor: 130-200 hk

Antall personer: 7/6

CE-kategori: C

Powered by Labrador CMS