ANNONSØRINNHOLD FRA FINNMASTER

Sterk tradisjon og moderne design

Grandezza, Finnmaster og Husky viser det beste innen båtbygging. - Vi er stolte over produktet vårt, sier Henri Nurminen.

Den finske produsentene av Grandezza, Finnmaster og Husky har sterkt fokus på brukeropplevelsen og hvordan skroget oppfører seg under ulike forhold. Og ikke minst er det viktig hvordan familien og de andre om bord kan nyte tiden på sjøen. Det snakkes om den gode følelsen av å våkne om bord i en av båtmodellene deres.

PERFEKTE FOR TUR: Finnmaster R6 og T6.

– Vår skjærgård er like vill som den er vakker og vidunderlig. Båten vi bygger så mye mer enn et transportmiddel. Vi snakker her om frihet, lidenskap og tradisjon. Fremfor alt er det en livsstil. Og vi i Finnmaster Boats er en del av den livsstilen, sier Henri Nurminen.

SOLID: Husky R8S.

– Vi som produserer båtene kjenner hverandre svært godt, noe som gjør at den unike tradisjonen lever videre. I generasjon etter generasjon. Det er den kunnskapen som setter farge på hverdagen vår. År etter år, sier Nurminen, og fortsetter:

PERFEKT FOR OVERNATTING: Grandezza 37 CA.

– Våre dyktige båtbyggere og designere har stor yrkesstolthet for sitt håndverk. Hver båt som forlater vår fabrikk er bygget og designet med flere tiårs kunnskap, erfaring og en tydelig visjon. Vi skal bygge trygge båter med smarte løsninger, uten at det skal gå på kompromiss med moderne design.

Han understreker at hver Finnmaster, Husky og Grandezza er unik.

– En vakker og kompleks sammensetning av nøye utvalgte materialer og komponenter, sier Nurminen.

Etter at båtene er ferdige testes i sjøen. Hver båt må bestå krevende tester før den forlater fabrikken.

– Vi er uten kompromisser når vi bygger båt for deg og familien din, sier Nurminen.

IDYLLISK BÅTLIV: Den finske produsenten av Finnmaster, Husky og Grandezza har brukeropplevelsen i fokus.