Finn drømmebåten i Båtguiden

Båtguiden 2011 er en båtmesse i bokformat med over 1000 oppføringer med båter, motorer og utstyr.

Publisert

Nå er Båtguiden 2011 her. Mange omtaler Båtguiden som båtfolkets bibel. Her finner alle båtinteresserte båter, motorer og utstyr til salgs på det norske markedet. Båtene blir presentert med bilder og faktatekster med priser og tekniske data. Du finner også nyttige tips og råd til hva du bør tenke på når du kjøper båt.

–    I år har vi fått med flere nye båter, og det viser at bransjen fortsatt satser etter et par magre å, sier salgsansvarlig Tor-Kristian Øines.

Båtguiden 2011 er 37 årgang. Båtguiden står i bokhyllene i tusenvis av norske hjem. Boka selges på bensinstasjoner og i kiosker samt i bokhandelen, større båtutstyrsbutikker, på marinaer og på flere av våre hjemlige båtmesser. Den er i salg fra 26. januar, men du kan kjøpe den på nett i forlagets nettbokhandel allerede nå, og få boka sendt hjem til deg med posten.

Kjøp Båtguiden 2011 her.

Båtguiden 2011 er et nyttig oppslagsverk for alle som er på jakt etter ny båt. Her kan du raskt finne frem til ulike  merker og modeller og sammenligne priser og fakta.

–    Boka har eksistert i 37 år, men sjelden har den innholdt flere nye båtmodeller enn i år. Bransjen forstår verdien av å vise fram båtene sine i boka og på nett (www.batguiden.no). Her kan folk søke og sammenligne og skaffe seg masse verdifull informasjon til valg av båt, sier Øines. Båtguiden er Skandinavias største produktpresentasjon i sitt slag - noe den har vært i en årrekke.

Båtguiden® er et registrert varemerke. Boken utgis av Norsk Maritimt Forlag AS - samme forlag som også utgir bladene Båtliv, Seilas og temamagasinet Båtguiden Spesial.

Powered by Labrador CMS