Finn drømmebåten i batguiden.no

Batguiden.no er Norges største båtutstilling på nett, med mange flere båter enn på den flytende utstillingen ”Båter i sjøen”.

Publisert

Er du på jakt etter båt? Søk på batguiden.no. Her ligger hundrevis av båter og venter på deg, med bilder, mål og tekniske data. Du kan søke på båtmodeller eller merker eller velge kategorier.  Velger du kategorien daycruiser får du opp 81 båter. Søker du på ordet RIB får du 16 treff.

På batguiden.no finner du utstilt over 700 båter og hundrevis av motorer, kartplottere og annet båtutstyr. Du finner både motorbåter og seilbåter, og store og små båter. Ingen andre steder finner du så mye informasjon om fritidsbåter . Du finner dimensjoner, priser, utstyr. Alle båtene er vist med bilder. Du finner også brosjyrer, filmklipp og 360 graders visning på enkelte av båtene.

Søk

All informasjonen er søkbar. Du kan søke på modellnavn, pris eller kategori. For å nevne noe. Batguiden.no har også en sammenligningsfunksjon, som gjør at du kan plukket ut båter du er interessert i, og se disse ved siden av hverandre.

Båtmarked

I tillegg til utstillingen av båter på batguiden.no, finner du også brukte båter til salgs. Både profesjonelle forhandler og privatpersoner legger ut båter og utstyr til salgs på batguiden.no.

Tester

På batguiden.no finner du også tester og beskrivelser av en rekke båter. Testene er utført over flere år av noen av landets fremste båtjournalister, som til daglig jobber i Båtliv og Seilas. Og gjennom hele året finner du nyheter og presentasjoner av nye båter og nytt utstyr på batguiden.no.

Din erfaring

Sitter du med erfaring fra en av båtene, eller produktene, kan du bade gi karakterer og legge inn kommentarer, som andre kan lese. Det eneste som gjenstår når du har søkt på batguiden.no er å booke en prøvekjøring. Kontaktinformasjon til forhandler eller produsent finner du selvfølgelig også på batguiden.no. Se batguiden.no her.

Powered by Labrador CMS