Familiedrøm på 48 fot

Delikat interiør, god plass og nydelige linjer. Fairlines nyeste familiecruiser nyter oppmerksomhet på London Boat Show.

Publisert

Phantom 48 er det siste tilskuddet i Phantom-familien. Den ble allerede lansert under Southampton Boat Show i september i fjor, men er nå å se på båtmessa i London. Dette er en trekabiners båt med stor salong som gir rom for å ta med både familie og venner. 48-foteren tar et steg inn i fremtiden og forteller om nye trender med lys og elegant interiør. Til sammen har båten seks køyeplasser. Selve kapteinlugaren er i full ståhøyde og har stor dobbelseng og utsikt gjennom et elegant trippelvindu. For å få dette komplett er det et lukseriøst baderom med god plass. Av de to andre kabinene kan den ene enkelt gjøres om til et rom for annet bruk, om man trenger plassen, til for eksempel lagring. Køyene fjernes med et enkelt grep.

Den store badeplatformen har dusj med både kaldt og varmt vann, og er i tillegg tilpasset en 2,7 meters RIB.

Trond Sundal i Fairline Norge forteller til Båtliv at den første 48-foteren ventes til Norge i april, og at prisen vil være fra cirka åtte millioner kroner og oppover, avhengig av hva man vil ha i båten.

Fairline Phantom 48Lengde – 14,5 m

Bredde – 4,46 m

Høyde over vannlinje – 5,68 m

Dybde – 1,12 m

Vekt – 15.600 kg

Motor: 2 x Volvo Penta D9-575 Diesel på 575 hk hver

Topphastighet – 32 knots 

Pris på London Boat Show: £469,000

Forventet pris i Norge: Fra ca 8 mill. kr.Du finner flere båt-og utstyrsnyheter på www.batguiden.no - landets største båtmesse på internett

Powered by Labrador CMS