Seilmagasinets helgeportrett

Færdervinneren forteller

Thomas Robberstad og Per Haugen vant en overbevisende seier i Færderseilasen og topper rankingen for shorthanded seilerne. Midt i forberedelsene til Raymarine 2STAR tok Robberstad seg tid til en prat med Seilmagasinets Mikkel Thommessen.

Publisert Sist oppdatert
BEST: Thomas Robbestad vant Færderseilasen over-all, og leder EILmagasinets shorthanded-ranking før Raymarine 2Star.

Robberstad og Larsens partnerskap i seiling går tilbake mange år i tid og har fungert slik at Larsen som er fra Oppegård til turen til Stavanger for å seile regattaene på Vestlandet i Robberstads båt, mens Robberstad drar til Oslo for å seile regattaene på Østlandet med båten til Larsen. Slik får de med seg det meste, og det er en av foklaringene på at de to nå topper Seilmagasinets ranking for shorthandedseiling i Norge.

I år tok Robberstad sin Swan 45 østover og de benyttet anledningen til å ta en overbevisende seier i Færderseilasen, der de var raskest av alle, ikke bare på korrigert, men også utseilt tid. 

Om dette og mer kan du nå høre i samtalen med Seilmagasinet

I TET: Thomas Robberstad og Per Haugen skal forsvare sin lederposisjon på rankingen i sin Swan 45 «Zorro» under Raymarine 2Star, som startet torsdag 20. juni.