Facelift for Zodiac

Franske Zodiac lanserer en ny generasjon RIB som minner lite om deres tidligere båter.

Publisert

Zodiac er for mange synonymt med små gummibåter. Nå slår den franske produsenten til med nye følelser.

Den nye innovative båten har reine linjer, og produsenten påpeker også at den skal få godt utnyttet plass innenfor sin lengde på 6,9 meter.

Allsidig

 

Båten skal egne seg til mange forskjellige aktiviteter, som vannski, dykking og koseturer med familien - produsenten har her lagt vekt på en båt som skal dekke de fleste behov. Ute på dekk har den fem sitteplasser, mens den har soveplass for to voksne i kabinen.  Kabinen består av en u-formet benk som kan gjøres om til soveplasser. En liten pantry og et separat toalettrom er det også blitt plass til inne i kabinen.

Walkaround

Førerplassen har fått et moderne utseende og gir plass til to personer bak vindskjermen. Som ekstrautstyr er det mulig å få med en t-top som gir bedre beskyttelse mot nedbør og sol.

Bak førerplassen er en u-formet sittegruppe, med plass til to-tre personer. På fordekket er den evinnelige solsengen som alle skal ha, og det er i det minste en utnyttelse av plassen, og designmessig ser det bra ut. RIB-en er av mer walkaround-typen og har dollbord som gjør det lett å komme fram til fordekket.

42 knop

Båten kan motorisres med en eller to utenbordsmotorer, her i Norge vil vi tro den blir levert med Evinrude. Den er godkjent for opptil 300 totalt hestekrefter, og med denne motoriseringen kan den komme opp i en hastighet på 42 knop. Når den kommende eieren velger hvordan båten skal bli kan det også velges farge på tubene rundt RIB-en, og hvilke materiale de skal leveres med.

N-ZO

Lengde: 6,95 meter

Bredde: 3,25 meter

Vekt: 1600 kilo

Maks motor: 300 / 2x150

Sitteplasser: 5

Soveplasser: 2

Powered by Labrador CMS