E’viva Espana på 44 og 74 fot

Amused by Muse. Rodman lanserte i går sine to verdensnyheter MUSE 44 og 74. Det spanske verftet ekspanderer, og tar noen raske kliv på veien mot sin første superyacht.

Publisert

Det spratt halvnakne kvinner og menn rundt oppe på dekk når spanske Rodmann i går verdenspremierte sine to nye båter i MUSE-serien. Rodman går så definitivt opp noen størrelser med sin 74 foter, men det er kompaktmodellen på 44 fot som vinner priser.

Her har man fått plass til tre sovekabiner og to bad. Dette regner man med skal bli modellen som gir Rodmanverftet sitt gjennombrudd over hele verden. MUSE-projektet med den auperkompakte 44-foteren vant prisen ”Best development project” i World Yacht Trophies” i Cannes for to måneder siden.

Rodman har alltid levert båter som har ligget i grenselandet mellom fiske og fritid. Med MUSE serien velger man og heller lage to modeller på samme skrog.

I 74-foteren er det fire soverom, og det er også egen boavdeling for crew på 2 til 3 personer. Vokser den et par meter til, entrer Rodman superyacht klassen, men man klarer jo seg fint et par uker om bord i denne doningen også. Her snakker vi tross alt 300 nautiske i en marsjfart på over 30 knop før du må begynne å se etter dieselpumpene.

Rodman var først til Norge med IPS, og i dag leveres alle båtene med dette bejublede Volvo Penta drev- og styresystemet. Den mellomste musa i denne flokken er 54 foteren.  

Se de lekre bildene fra avdukingen og inventar bilder fra 74-foteren på vår bildespesial.

Powered by Labrador CMS