Bli abonnent Nyhetsbrev Annonser hos oss

Nordkapp Avant 605

Erstatter salgsuksess

Nordkapp 605 Avant er klar for premierevisning. Her er de første bildene av båten!

Publisert

Nylig vant skjærgårdsjeepen Nordkapp 605 Enduro den prestisjetunge prisen European Power Boat of the Year. På båtmessa i Göteborg som åpner dørene førstkommende fredag premiervises Avant 605. Dette er det samme skroget som på Enduro 605, men med en annen innredningsløsning. I stedet for dobbelkonsoll er dette en bowrider med heldekkende vindskjerm som skal gi vindbeskyttelse for fem personer. Men også foran konsollen er det sitteplasser, med mulighet for solseng om ønskelig.

Da Enduro 605 ble lansert i fjor erstattet båten den tidligere bestselgeren Enduro 600, og Avant 605 erstatter Avant 600 som har vært på markedet siden tusenårsskiftet. Avant-modellen er ikke uventet litt dyrere enn Enduro, men det er likevel ikke mange tusenlappene som skiller. Enduro 605 starter på 298.100 kroner med 90 hestekrefter på hekken, mens Nordkapp Avant 605 starter på 312.500 kroner. Båten er da ferdig stoffet med fortøyningspakke. Vil man opp en motorsørrelse, til 115 hestekrefter, koster båten 335.000 kroner. Legger man da til nesten 10.000 kroner ekstra leveres den med en stor Garmin-plotter, kjøleskuff og en såkalt X-dørk.

– Vi har valgt å gå bort fra teaklaminat til fordel for en helt ny dørk som kalles X-dørk som er høytrykkslaminat. Den er mer sklisikkert og passer også bedre til til våre innredninger, forteller daglig leder Hans Petter Slang hos Nordkapp Boats.

– Vi har store forventninger til den nye modellen, fortsetter Slang.