En ”flyvende hollender” gjør entre i Sandvika

Importøren av Cooperbåtene fra Holland utvider med en linjelekker 800 utgave. Fra før finnes 745 sloop på det norske markedet.

Publisert

Cooper 800 er en helplanende plattgatter med en skarp V-form i baugen. Som vanlig fra Cooper har båten en elegant linjeføring og stor omtanke for detaljer. Den har et stort soldekk forut, en sitteavdeling med komfortable sofaer, bord og god presenning for ruskevær for inntil 8 personer midtskips, en forseggjort kjøreposisjon og badeplattform og trapp akterut. Båten er registrert for hele 12 personer, og er en utpreget sosial båt for de gode dager på fjorden med venner og familie.

Cooper 800 har Yanmar motorer, gir og instrumentering, og oppnår overraskende gode hastigheter med relativt små motorer. Standard konfigurasjonen for det norske markedet har en 54 HK Yanmar diesel og gjør cirka 19 knop på topp. Flere alternative motorer kan installeres. Båten er 8,35 meter lang, 2,35 meter bred og har et høyt fribord som gjør det trygt for alle å ferdes om bord.

Av standard utstyr kan nevnes fullt sett med presenninger, full teak pakke, bimini, et meget gjennomtenkt putesett med formstøpte puter, badetrapp, lys innvendig, ferskvannstank, automatisk og manuell lensepumpe, 2 stk battrier, 2 stk 12 V uttak, lanterner m.m.

Cooper 800 med 54 hk Yanmar ferdig for sjøsetting koster NOK 590.000 inkl. mva og HK avgift.

Den norske importøren Preben Cooper AS står for sluttmonteringer, priming og stoffing, testing i samarbeid med Vollen Slipp i Asker. Alt inkludert i prisen, heter det i en pressemelding fra verftet.

Powered by Labrador CMS