Elias kan bli superstjerne

Forfatterne bak Elias-serien har i følge Finansavisen sikret seg en gullkantet distribusjonsavtale world-wide for den barnekjære båthelten.

Publisert

Nå kan det se ut som barnehelten Elias kan legge ut på en skikkelig kjendis-seilas. Forfatterne bak den populære serien skal ha sikret seg en distribusjonsavtale som kan gi tilgang til de største kringkasterne i verden. Det betyr at Elias kan bli like kjent som Brannmann Sam, Muppettene og Sesam-stasjon. Dette betyr også en kraftig boost for Redningsselskapet som har gitt fargene sine til denne flotte lille havhelten.

I følge Finansavisen skal rettighetsselskapet Animando ha skrevet en samarbeidsavtale med det Hollywood-baserte underholdningsselskapet The Jim Henson Company. Mannen bak de verdenskjente dukkene i Muppetshow. Det er de nye episodene av Elias som skal være ferdig produsert i 2014 som skal være aktuell for distribusjon world-wide. I avtalen ligger det også en utvidelse av antallet episoder som vil bli en stor utfordring for rettighetshaverne i Norge.

Powered by Labrador CMS