Elektriske Greenwave 515 lanseres i Norge

Scandinavian Consulting, som fra før driver med el-biler og import av hybridbåtene fra Storsjø, lanserer nå Greenwave i Norge.

Publisert

Svenskbygde Greenwave er priset til 115.000,- med motor. Den kommer i en utgave med eget solcelletak som hjelper på batterikapasieteten.

-Nyt naturen og stillheten eller dra ut på en lydløs fisketur med dorging. Den stikker kun 35 cm dypt og du kommer inn overalt. La barna trene på sjøvett i en trygg båt i lav fart. Båten er hele 5,15 meter lang og det er god plass til flere personer om bord, sier Jørn Gjessing som skal ta inn båten til Norge.

Båten går i trivelig 5 knops fart og er meget rimelig å bruke. En opplading koster noen få kroner og da kan du kjøre i ca 4 knop i snitt i 7 timer. Båten trenger minimalt med vedlikehold da en elmotor er ganske uslitelig. Få utgifter til vinterkonservering gir lave driftskostnader. Båten er bygget med moderne teknologi i Sverige.

-Den kan også levers med solcelletak som gjør at man kan lade uten tilgang til landstrøm. Det holder til 3-4 timers kjøring i løpet av noen dager. Den kan leveres med bord så man kan ta en hyggelig lunch. Det er badeplattform bak med innfelt badestige som gjør det enkelt å komme seg om bord etter et bad. Det er også godt med stueplass i denne båten fortsetter Gjessing.

-Fremtiden blir grønn og når en slik båt både er praktisk, rimelig, trivelig, og nærmest vedlikeholdsfri så bør dette kiunne bli et godt alternativ for den som virkelig bryr seg om miljøet, sier Gjessing.

Du finner mer informasjon på greenwave.nu eller på scandinavianconsulting.no

Tekniske data :

Lengde     515 cm

Bredde        167 cm

Dyptgående      35 cm

Vekt         400 kg

Motor El        2 kw

Lading        Landstrøm/solceller

Rekkevidde     7 timer ved 4 knop pr. lading

Produsent    Greenwave Boat Vestervik Sverige   

Powered by Labrador CMS