TOPPOPPGJØRET: Nord West 430 Sport Top

Du får hva du betaler for!

De er til forveksling like når vi ser dem i sjøen. Nord West 430 kunne nesten vært tvillingen til Bavarias 43-foter. Men da snakker vi kun om utseende, og prisforskjellen tør vi nesten ikke nevne, den er to millioner.

Publisert

Vi skulle så gjerne ha fått testet Nord West 430 Sport Top, men det var vanskelig å få til denne høsten, ifølge verftet. Vi kommer derfor tilbake med en skikkelig test til våren. Båtliv ønsker likevel å gjøre en presentasjon av båten her for at du skal få et inntrykk av hva denne tilbyr i forhold til prisvinneren fra Bavaria 43 HT, og den smått aristokratiske Sealines SC 42. Båter i samme segment, men høyst forskjellige både i pris og løsninger. Som kunde er det viktig ikke bare å tenke fot og pris, men hva som faktisk tilbys.

Stikkord: kvalitet

Skal vi summere opp nye Nord West 430 Sport Top med få ord, må det bli at dette er en av de mest velbygde kvalitetsbåtene som i dag kommer fra et skandinavisk verft. Og i akkurat denne sammenheng er det viktig igjen å minne om prisforskjellene. Hos Nord West får du hva du betaler for. Hvis ikke, har du garantert bytterett.

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Digitalt abonnement - 49 kroner per måned, første måned gratis

Bestill her

Digitalt abonnement - 495 kroner per år

Bestill her

Total abonnement - 949 kroner per år

Bestill her

Powered by Labrador CMS