Dra til Sjøs i gang

Dra til Sjøs 2007 i Bergen er i gang. Se bilder og videoklipp fra messestart.

Publisert

For 13. gang arrangeres Dra til Sjøs. Båtmessa åpner i år med mer plass enn noen sinne, og stiller i år med 8300 kvadratmeter med båt og utstyr. Her kan du se flere nye båter i Norge, og til og med rykende ferske nyheter, som avdukning av ny Skorgenes, Askeladdens nye C6, og du kan gå om bord i en Azimut og mange andre lekre båter og du kan se på masse båtutstyr. Det skal i det hele tatt ikke være noe problem å bruke noen timer på båtbegivenheter.

– Vi innvier i år den nye «Platehallen», sier Jan Anders Søyland. Navnet «Platehallen» har det fått etter at den en gang var skipsindustri der fritidsbåtene i dag stilles ut. Og båtene er mange.

– Vi har 250 båter innendørs og 40 båter på vannet, fortsetter Søyland. Han har tro på at det blir rundt 16.000 besøkende i år, og håper på skikkelig messevær.

– Det perfekte er hvis det er litt overskyet, men ikke for mye vind, smiler han. Og skal vi tro væreprognosene får han ønsket sitt oppfylt. For å løse parkeringskaos er kulturinstitusjonen «Beffen» satt til disposisjon lørdag og søndag, for å skysse folk fra parkeringen til båtmessa på andre siden av vannet.

Powered by Labrador CMS