Sealine C330v:

Doble påhengere på klassisk familiebåt

Med C330v lanserer Sealine påhengsmotorer også i den kanskje mest typiske diesel-klassen: Den konvensjonelle, lukkede familiecruiseren.

Publisert Sist oppdatert

Grunnmodellen C330 ble introdusert i 2015 som en del av den totalfornyede Sealine-linjen som Hanse fikk på plass etter at det tradisjonelle britiske merket ble kjøpt opp og etterhvert flyttet til Tyskland. 

Sealine C330 fikk mye ros og heder, ikke minst takket være fin størrelse og takhøyde på de to dobbeltlugarene og meget god utsikt gjennom store vinduer.

Senere kom sportsversjonen S330V med åpen bakvegg. Da fikk kundene valget mellom påhengsmotorer og innenbordsmotor, og det er erfaringene fra denne modellen som ligger til grunn for at den lukkede C330-båten snart også tilbys med utenbordsmotor.

Så veldig mange detaljer er ikke offentliggjort om den nye modellen, utover grunnleggende tekniske data. Båten kan utstyres med 2 x 300 hestekrefter som største motoralternativ og vil da ha en toppfart på rundt førti knop, tross et deplasement på 7270 kilo. Dette er fartstall som langt overgår dieselversjonene. Bensinkapasiteten er 570 liter, båten får CE-klasse B og vil godkjennes for inntil åtte personer. 

 

 

Powered by Labrador CMS