Bli abonnent Nyhetsbrev Annonser hos oss

Carver C34

Dette er en 34-foter

Carver C34 er svært rommelig i forhold til sin størrelse. Snart kommer den til Norge.

Publisert

>> Se bildespesial

>> Se film

Boot, Düsseldorf: Jonny Pedersen fra JP Marine Yacht AS i Namsos tok turen til Boot Düsseldorf for å se på båten han vil bli forhandler for i Norge. I hall seks på messa som er selve yacht-hallen står amerikasne Carver C34, som bygges av samme fabrikk som Marquis. 

Carver C34 hadde sin verdenslansering i USA idesember 2012, men blir i disse dager vist for første gang i Europa. Etter lanseringen i USA er den blitt testet av båtblader, med gode resultater. Da den ble testet av boatingmag.com fikk den gode poeng på fremkommelighet og sikkerhet, i tillegg til å være en innovativ båt med gode løsninger. Den fikk minus på at den manglet kompass, samt bimini-toppen som den norske forhandleren ikke har valgt for de norske båtene. Boatingmag.com testet båten med to MerCruiser 5.7 Horizon (bensin), og fikk en fin cruisingfart på 4000 omdreininger, med en fart på 21 knop og et forbruk på 117 liter i timen. I Norge blir den levert med 2x Volvo Penta diesel, også med til sammen 600 hestekrefter.

Se Jonny Pedersens gjennomgang av båten (teksten fortsetter under filmen):

Hold deg oppdatert på båtnyheter, følg Båtliv på Facebook

– Båten har to motorer med aksel, og aksel klinger godt i norske ører. Den har gjort gode tester i sjøen. Prisen er såpass lav at den skal kunne konkurrere med de fleste, sier Pedersen,

Han sier videre at han falt for den gode plassen i båten.

– Man skal lete lenge etter en 34-foter med tilsvarende plass, sier Pedersen.

Innvendig  blir vi møtt av et pantry i fin størrelse på styrbord side, en stor sittegruppe og to kabiner foran, en stikkabin og en forkabin. Finishen virker gjennomgående god. Båten har også en stor flybrigde med stor sittegruppe og solseng akter.

Lengde: 35 fot

Bredde: 3,96 m

Vekt: 7480 kg

Motor: 2x300 hk

Soveplasser: 6

Pris: Ca 3,3 millioner kroner