Dette er billig båt

Mjøsas nye hvite svane heter Delphia Escape 1050. En gedigen 35 fots bobåt som først og fremst er beregnet på elver og innsjøer. Prisen for denne kjempen er bare helt utrolig.

Publisert

På spørsmål om båten tåler særlig sjø, svarer den Hollandske forhandleren at han har kjørt den på  Nordsjøsiden i opptil 2 meter høye bølger. Det var ikke komfortabelt, men båten tålte det bra.Vi falt først og fremst for prisen og utseende. På messen hadde den en prislapp på 80 000 Euro.

Her får du en moderne utseende båt med fint spring, brede dollbord som i walkaroundcruiser, tre sovelugarer, lys salong med stor bysse. Du kan velge mellom 2 eller 3 sovelugarer.

Båten virker sterkbygd, men noe flat i bunnen. Propellen ligger i en egen tunnelform akter. Båten leveres originalt med en 20 hk Yanmar (ja du leste riktig), og produsenten sier det lettdrevne skroget da klarer 8 knop. Den levers med større motorer, men det gir ikke særlig mye i gevinst på hastigheten. Med en vekt på bare 3750 kilo blir dette en skikkelig sparebøsse på sjøen.

Verftet er først og fremst kjent for sine velbygde seilbåter, og dette er deres første og eneste motorbåt.

Tekniske spesifikasjoner:

        

Lengde:     10.00 m

Bredde:     3.45 m

Dyptgående:     0.63 m

Høyde:     2.95 m

Motor:     20 Yanmar

Drivstoff:     200 L

Vanntank:     400L

Kloakk:     400L

Vekt:                 3750 kg

Godkjent for:     8 pers.

Designer:     Andrzej Skrzat

Powered by Labrador CMS