Det ultimate sportskameraet?

Nå kan du nyte sjølivets gleder å få med deg alt i bilder eller video. I tillegg koster det mindre enn noen gang, og det har ikke gått ut over kvaliteten.

Publisert

Førjulsgave eller julegave? Sea Life ECOshot Sport kaller seg verdens første ordentlige vanntette digitale sportskamera. Det er testet til 23 meter, og det er meget bra oppløsning på 6 megapixler.

Det har mange autofunksjoner, og det har egne undervannsinnstillinger. Det har en innebygd blits som kan kobles opp mot eksternt lys/blits. Kameraet har egen 2 tommer LCD skjerm som gjør at du kan kontrollere opptaket selv med dykkemaske.

Også video

Den har en egen videofunksjon som gjør at du her får to kameraer i ett, og som tåler røft bruk. Kameraet er støtsikkert fra 2 meter høyde i tillegg til å være testet til over 75 fot dybde. Sea Life er laget i marinekvalitet stål, og hele huset er belagt med gummi, dette gjør det også til et godt kamera for sportsdykkeren. Det kommer med en egen flytereim som gjør det greit å ha hengende rundt armen når man er ute i vannet. Og så kommer vi til den lille fikse greien som kalles Spy Mode. Det vil si du kan stille fra deg kameraet på en hemmelig plass, og la det ta bilder med så lange intervaller du ønsker. Andre kaller vel det et slags overvåkingskamera.

Lurer du på prisen: 2995 kroner for selve kameraet, og 295 for armreimen. Hvor du kan få kjøpt det?  www.marinfoto.no 

Powered by Labrador CMS