Daycruiser på 16 meter i aluminium

Denne aluminiumsbåten krever feit lommebok og kystskipper-sertifikat.

Publisert

Del på Facebook

Nederlandske Mulder Shipyard har i samarbeid med Vripack Naval Architects og Bellagio Yachts utviklet den 16 meter lange aluminiumsbåten, som hører til i en ny serie luksueriøse motorbåter.

– Superyacht-jolle

Produsenten opplyser i en pressemelding at den 16 meter lange Bellagioen er ideell som daycruiser ellers som tilleggsbåt for superyachter. Båten er nå ferdig utviklet på tegnebrettet, og det antas at den vil bli sjøsatt i april neste år.

Ettersom hele båten bygges i aluminium blir vekten holdt på et minimumsnivå. Med to Volvo Penta IPS er det beregnet at den vik gjøre 30 knop, men velger kunden trippelinstallasjon har 16-meteren ytterligere ti knop å leke seg med.

Muligheter

En kommende eier får mulighet til å tilpasse båten som ønsket. Foruten en stor førerstolt, får båten tre ytterligere komfortable stoler i fartsretningen. Båten får også rederlugar med eget bad og to gjestekabiner med bad på deling. I tillegg blir den en velutstyrt bysse.

Prisen på herligheten vil starte på litt over en million euro, ifølge Nick Mulder Bellagio,  som sammen med faren Dick Mulder har fulgt prosjektet tett det siste året. Det familieeidet verftet Ballagio Yachts har bygget seilbåter siden 1938.

Spesifikasjoner for Bellago

Lende: 16,10 meter

Bredde: 4,80 meter

Dyptgående: 1,10 meter

Vekt: 18 tonn

Drivstofftank: 2500 liter

Her kan du leke deg med å farge båten og se den i alle vinkler

Båtliv on Facebook

Powered by Labrador CMS