Coronet er tilbake med vakre linjer

Det er ikke lenger snakk om kunstig åndedrett for legenden Coronet i Danmark. I fjor kom de med en relansering av en ”gammel traver”. Nå er det nye linjer som gjelder. Coronet 290 Sport er blitt en moderne perle av en klassiker.

Publisert

I februar slipper Coronet i Danmark sin store nyhet. Coronet 290 Sport skal være med å ta selskapet tilbake til gamle høyder i følge verftet.

Den nye familiesportscruiseren er designet av Lars T. Olsen og Danish Marine Design. Designet legger vekt på at familien skal kunne være samlet i cockpit. Båten har eget toalett, og man kan få dusj som ekstrautstyr. Det er lagt vekt på at båten skal være praktisk, og designteamet har sett mest på seilbåter når det gjelder å hente løsninger til den nye båten. 

Coronet 290 Sport har fått et tøft utseende med klare klassiske linjer. Den bærer sportsnavnet bra, og konstruktøren mener den skal være god for 50 knop med to 190 HK dieseler.

Coronet har enm tung arv å ta vare på. de har solgt over 15000 båter siden 60-tallet. Danskene har alltid hatt lange tradisjoner som seilbåtprodusenter, dette ønsker nå gjenopplivingen av Coronet motorbåter skal forandres.

Coronet 290 Sport er priset til 1,250,000 danske kroner for versjonen med 2x160 VP dieseler.

Powered by Labrador CMS