Telt for båtlivet?

QUBE TENT: Settes opp på to minutter.
QUBE TENT: Settes opp på to minutter.

Settes opp på to minutter

Telt ved strandkanten og båtliv er gjerne noe som hører sammen, men det er ikke alltid like lett å sette det opp. Qube Tent kan bli et av unntakene

Publisert Sist oppdatert

Man må ikke ha båt med overnattingsbåter for å nyte båtlivet på sommerhalvåret. For mange er den gode opplevelsen å fortøye båten og finne seg et egnet sted å slå leir. Og om man ikke ønsker å overnatte under åpen himmel er teltet stort sett det beste alternativet. Enkelte telt kan ta litt tid å sette opp. Og hvem har ikke opplevd utfordringene med å sette opp et telt, like før man skal legge seg? En viktig egenskap med mange telt er at det er godt bardunert og står selv om det blåser. Men det er heller ikke alltid det blåser så mye - og det er jo gjerne disse dagene man tar nettopp disse overnattingsturene.

Qube Tents er er inntil videre et såkalt folkefinansierings-prosjekt. På engelsk er det crowfunding, og det er når enkeltpersoner går sammen om å støtte et prosjekt, enten ved hjelp av penger eller andre ressurser, da ofte under begrepet «crowdsourcing». Noen prosjekter får bred støtte, mens andre må bare innse at deres idé ikke fikk den store støtten eller at man hadde troen. Qube Tents hadde som mål å samle inn 25.000 dollar, men hadde torsdag fått inn hele 335 prosent av det de ønsket. Dermed er det stor mulighet for at prosjektet gjennomføres og at teltet blir realisert. Viser det seg ikke å skje er Qube Tent forpliktet til å betale tilbake.

Videoen under viser hvordan Qube Tent settes opp, og det skal kunne skje på bare to minutter ifølge utvikleren. Den finnes for både to, tre og fire personer, og teltene kan også kobles sammen. Teltet skal også være lett å pakke sammen. Teltet skal også ha et ventilasjonssystem som skal gjøre det mer behagelig å våkne selv om sola står tidlig opp. I tillegg kan teltet leveres med solcellepanel på 13W og en medfølgende powerbank på 13.000 Mah, som skal være nok til både å lade mobiler og å gi lys gjennom natten. Bardunering på alle fire sidene skal sørge for at teltet ikke klapper sammen.

Produsenten opplyser at teltet vil være klart for levering i juli. Prisen for et firemannstelt ligger på 320 dollar, som tilsvarer cirka 2700 kroner (moms kommer i tillegg).

Mer informasjon om folkefinansieringsprosjektet (ekstern lenke)

 

 

Powered by Labrador CMS