Bli abonnent Nyhetsbrev Annonser hos oss

Båtsporten samlet

Etter at de siste detaljene falt på plass under torsdagens møte på Gardermoen, er forholdene lagt til rette for at båtsporten er samlet under NMF/NIF. Det skriver organet for Norges Motorsportforbund.

Publisert

Nylig gjenvalgt President i NMF, Roy Øwre berømmer partene og er tilfreds med den enighet som ble oppnådd. Øwre er stolt over resultatet i den saken som ble den første store oppgaven etter Tinget.

Sesongen 2009 blir den største, og forhåpentligvis beste båtsportsesongen på flere år. Øivind Dreier Sivertsen, tidligere President og Generalsekretær i Båtsportforbundet (nå grenleder offshore) gleder seg stort over gjennombruddet. - Det finnes bare vinnere i båtsport- Norge i dag, smiler han.

Frode Sundsdal og Henry Karlsen er lettet. - Dette er stort ! Det har vært veldig lærerikt, og interessant og føre båtsporten sammen igjen, er de enige om.

Nå har vi alle forutsetninger for å lykkes, og som vi alle vet - sesongen starter allerede den 9. og 10. mai på Akkarhaugen, sier Frode Sundsdal, lykkelig og stolt leder av et samlet Norges Båtsportforbund i NMF/NIF.