Båtsporten samlet

Etter at de siste detaljene falt på plass under torsdagens møte på Gardermoen, er forholdene lagt til rette for at båtsporten er samlet under NMF/NIF. Det skriver organet for Norges Motorsportforbund.

Publisert

Nylig gjenvalgt President i NMF, Roy Øwre berømmer partene og er tilfreds med den enighet som ble oppnådd. Øwre er stolt over resultatet i den saken som ble den første store oppgaven etter Tinget.

Sesongen 2009 blir den største, og forhåpentligvis beste båtsportsesongen på flere år. Øivind Dreier Sivertsen, tidligere President og Generalsekretær i Båtsportforbundet (nå grenleder offshore) gleder seg stort over gjennombruddet. - Det finnes bare vinnere i båtsport- Norge i dag, smiler han.

Frode Sundsdal og Henry Karlsen er lettet. - Dette er stort ! Det har vært veldig lærerikt, og interessant og føre båtsporten sammen igjen, er de enige om.

Nå har vi alle forutsetninger for å lykkes, og som vi alle vet - sesongen starter allerede den 9. og 10. mai på Akkarhaugen, sier Frode Sundsdal, lykkelig og stolt leder av et samlet Norges Båtsportforbund i NMF/NIF.

Powered by Labrador CMS