Båtsimulator med ekstremvær
Båtsimulator med ekstremvær

Båtsimulator med ekstremvær

Tenk deg i en båt i ekstreme bølger, hjemme i godstolen.  Til sommeren kommer Ship Simulator 2010 til PC. Se video av den kommende simulatoren.

Publisert

Vstep som har utviklet hele Ship Simulator- serien, lanserer sin tredje utgave. Typisk for simulatorne deres er at man både kan se båten utenfra og du kan stå inne i styrhuset, beskyttet for vær og vind. I den siste utgaven, Ship Simulator 2008, har man også mulighet til å bevege seg rundt i båten, noe vi vil anta også blir fullt mulig i den nyeste utgaven.

Stort og smått

I spekteret av båter vil det bli alt fra små, raske båter til gigantiske containerskip, fra de mest travle havnebassenger til det røffeste hav. Fra før av, i Ship Simulator 2008, er Nordsjøen et av områdene man kan prøve seg som skipper.

Forbedringspotensiale

Båtliv testet Ship Simulator 2008 da det kom på markedet. Vi prøvde blant annet med speedbåt, noe som ikke imponerte i simulatorsammenheng – uten mulighet for de mest elementære justeringer. Og selv i 75 knop gikk båten ikke opp i plan. Vstep røper ikke så mye med den nye utgaven som lanseres til sommeren, men vi kan håpe at småbåtalternativet blir forbedret. Ellers er det store båter som er simulatorens hovedtyngde.

Hvis du vil prøve Ship Simulator 2008 kan du laste ned gratis demo på produsentens nettside.

Teaser for Ship Simulator 2010 Extremes:

Teaser of Ship Simulator 2010 from Pjotr van Schothorst on Vimeo.

Powered by Labrador CMS