Båtprodusent vil betale for vei
Båtprodusent vil betale for vei

Båtprodusent vil betale for vei

Rune Viksund i Viksund Båt AS legger 100.000 kroner på bordet for å få fortgang i vei-utbedringene gjennom Havna i Strusshamn, skriver Askøyværingen.

Publisert

-Dette kan vi få til på samme måte som man gjorde med kaien på Mjølkevikvarden, og her bør det deles på tre mellom Havna, kirken ved kommunen og oss i Viksund, sier Rune Viksund til Askøyværingen.

Det er alt utarbeidet planer om hvordan veien skal gjøres tryggere og bli egnet til blant annet å ta i mot bilene som skal frem og tilbake til båtprodusenten i Strusshamn. Veibiten det er snakk om å utbedre er på noen hundre meter og vil, når den stå ferdig, ha trygge forhold for fotgjengere. Disse går i dag på egen risiko i veikanten. Når veien er utbedret vil man gå på et område som er sperret for biler.

-Jeg hadde håpet vi hadde kunne fått dette ferdig til 17.mai, men det gikk dessverre ikke. Jeg bor selv her i Strusshamn og ønsker at trafikken her skal være trygg, understreker han.

Veien gjennom Havna har vært en hodepine i lang tid. Det er innført vektbegrensning på grunn av standarden. Men det er ikke bare veibredden som mangler.?-Det finnes jo ikke parkeringsplasser, så folk parkerer langs veien, sier Viksund.

Powered by Labrador CMS