Båtmesse gratis for publikum

I dag starter båtmessen i Sandefjord. Gratis inngang, 240 utsilte båter og knallblå himmel bør trekke folk. Se vår bildespesial.

Publisert

» Se bildespesial fra båtmessen!

– I Sandefjord blir det tidenes messe og utstillerne ser frem imot helgen med både spenning og glede. Det er premierer både norske og internasjonale, sier arrangør Espen Berg.

Den årlige båtmessa i Tønsberg, Østlandets Båtmesse, måtte i år trekke inn årene, blant annet på grunn av  dalende marked og konkurransen fra Sandefjord. Espen Berg i Sandefjord er optimistisk

– Riktig tidspunkt

– Båtmarkedet har fått seg en trøkk som alle andre kapitalvarer, men fortsatt så har veldig mange familier båtdrømmen høyt oppe på ønskelisten. Da er nok tidspunktet i Sandefjord riktig. Man har fått vårfølelsen innenfor huden  og det glitrer fint på sjøen, sier Berg, og fortsetter.

– Kjøpsmønsteret endres og flere kjøper båt nærmere ferien. Det er overskudd på båter og utvalget er fantastisk stort så nå handler det om å treffe kundene på kundenes premisser. Og det er derfor vi har mange utstillere til messen vår.

Mer enn 200 båter på vannet og med gratis inngang så venter stor innrykk i Sandefjord denne helgen, sier han.

Båt & Bryggeliv i Sandefjord setter seg som mål å arrangere båtmesse hvert år, og bli det flytende alternativet på Østlandet.

Flyttet

Dette er sjette gang Båt & bryggeliv arrangeres, men andre gang messen holder til mellom Color Line terminalen og fiskehandleren Brødene Berggren. Tidligere er gjestehavnen blitt bruk, men dagens beliggenhet gir bedre tilgjenglighet for publikum.

– Messen er ideelt lokalisert i Sandefjord med lett ankomst for både nasjonale og internasjonale utstillere og midt i hjertet av sommernorge, sier Berg.

Båtmessa åpner portene i dag klokken fem på ettermiddagen, og har oppe både lørdag og søndag.

Powered by Labrador CMS