Rask sett i Lysekil?

Vår kjære båtbamse, Rask er fremdeles på tokt, og det ryktes at han er på vei til Lysekil...

Publisert

Etter å ha sagt farvel til Cindy for snart to uker siden, har Rask truffet mange hyggelig båtmennesker. Først var han så heldig å få hyre om bord hos familien Johanne, Jakob, mamma Hilde og pappa Jon Petter Porsmyr. Det ble til at familien valgte å holde seg på Tanumstrand en liten stund i påvente av at av at været skulle bli bedre enn det var. For det viste seg å være ganske stormfult i den perioden Rask  var om bord. Selv om Rask synes det er greit med litt bølger, kan det være lurt å holde seg i havn dersom været blir alt for ruskete. Men – en tur innom Grebbestad ble det nå likevel.

Den svenske skjærgården er et yndet feriemål for norske båtfolk. Til og med Oskar (5) og Serine (7) som kommer helt fra Sola ved Stavanger sammen med pappa Knut og mamma Hana Lene synes det er verdt turen dit. Rask og barna var så heldige å få noen fine bade-dager sammen før de satte kursen tilbake til Vestlandet og Rask mønstret om bord hos Lisa og Erik.

Det ryktes at Lisa, Erik og Rask nå er på vei mot Lysekil med en liten stopp på Koster, og redaksjonen venter spent på nye rapporter fra vår reiseglade bamse.

Powered by Labrador CMS