Rask møter Arve Tellefsen

Sommerferier skal være spennende og morsomme. Og noen ganger kommer det også spenende overraskelser. Som da Matilde, Kari-Sofie, Herman, Caspar og Rask møtte selveste Arve Tellfesen.

Publisert

Tenkte seg til å få møte Arve Tellefsen da! Rask er helt overveldet over å treffe den verdenskjente fiolinisten. Arve Tellefsen har reist hele verden rundt og spilt fiolin for mange, mange tusen mennesker. Også har han gitt ut mange plater og har vunnet Spellemannsprisen flere ganger, og er en ordentlig spellemann selv. Rask synes det er kjempestas å få sitte på fanget til Arve og bli tatt bilde av sammen med de andre barna.

Men Rask har hatt flere opplevelser det siste døgnet. Som tidligere, ble også lørdagen startet med et lite morgenbad. Det var fremdeles 23 grader i vannet på Tjøme da Herman, Matilde, Caspar og Martine hoppet i havet og gjorde seg klar for dagen.

Rask har også truffet flere nye barn, og har hatt det utrolig spennende med å fange små fisk fra bryggekanten sammen med Erik, Caspar, Herman, Lisa og Sara. Det var utrolig morsomt å se de små fiskene svømme rundt i bøtta, litt forvirret over plutselig å havne på land.

Familien Gulbrandsen hadde egentlig ha krysset over til koster på lørdag, men det har vært litt overskyet vær, også tordnet det som bare det. Det syntes Rask var litt nifst, og var litt glad for at Morten og Tine bestemte seg for å vente til det verste var over. I stedet brukte Herman og Rask tiden til å underholde litt på bryggen. Herman er kjempeflink til å både spille gitar og synge, og Rask sang med den stemmen han hadde. Kanskje Norske Talenter er neste stopp. Den som følger med, får vite……

Powered by Labrador CMS