Rask går i land på Koster

Rask og familien Gulbrandsen har nå kommet til Koster med sin Laziness IV. Turen over til den idylliske øya ble rene tivolituren, syntes Rask.

Publisert

Martine, Caspar, Rask og Herman synes det er kjempemoro å kjøre litt fort. Det går opp og ned så det var nesten som å kjøre berg-og-dal-bane i bølgen. Men barna sitter trygt og godt med redningsvester på og koser seg på turen over.

Koster er et idyllisk sted som ligger  vest for Strömstad og syd for Hvaler. Til vanlig bor ca. 300 mennesker på Koster, men på sommeren kan det være opp mot 8 000 til 10 000 mennesker der. Det er ganske mange, og i år er altså familien Gulbrandsen og Rask en av de mange tusen som besøker ”Saltkråkan”-øya.

 Det er heller ingen biler på Koster - det vil si – det var inntil for en tid siden to biler på Nordkoster. En vakker dag traff de hverandre i et kryss. Nå er det bare én igjen. Men – det er ganske vanlig å se bestemødre på lastemopeder – med barnebarnet på lasteplanen. Det er fremdeles fiskeboder med liv i, og fiskebåter som seiler inn og ut av havnen. Caspar, Herman, Rask, Martine, Lisa og Sara gikk forbi en kjempestilig sjøbod hvor garnene hang til tørk da de var på vei til kjøpmannen på brygga. De stor-trives på øya og benyttet også anledningen til å hilse på ”gamle kjente” som har hytte på Koster. Men, ferden kommer til å gå videre etter hvert. Følg med på batliv.no, så vil du finne ut hvor Rask seiler videre.

Powered by Labrador CMS