Bli med oss til vakre Nord-Norge

Med NRK´s fanatstiske hurtigrutemaraton friskt i minne, setter vi i Båtliv også sjøbein i to av våre nordligste fylker. Følg oss på nett!

Publisert

Med Bodø havn som et trygt og urbant utgansgpunkt, starter Båtliv mandag 27. juni på sin årlige ukeslange sommerseilas. Med en liten Jeanneau Marlin på 6,5 meter føler vi oss litt som vikinger på tokt. Båten er ikke stor, og det blir også litt av utfordringen med turen. Båten er bygget av franskmenn, men med norske båtbrukere i tankene. Vi skal selvfølgelig teste om den tåler turen. Den kommer til å bli merket med vår logo og vimpel, og skulle du se oss, er det bare å ta kontakt.

I år har vi lagt oss i kjølvannet til den TV-sendte Hurtigrute-suksesseen og vil i den nærmeste uka besøke Bodø og Landego, Kabelvåg i Lofoten, Trollfjorden, Steigen, Hamsunds Hamarøy,  Raftsundet, Harstad, Finsnes, Malangen, Sommarøya og Tromsø. Dette er den foreløpige reiseruta.

Vi vil daglig legge ut reisebrev fra turen, derfor tar vi mer en gjerne i mot tips om hva vi bør se underveis. Send oss tips på [email protected], eller ring meg på telefon 90722391. Hele turen vil bli presentert som en stor sak i vårt blad på seinvinteren neste år. Da håper vi at våre opplevelser skal få flere til å ønske seg nordover, og bruke det vi har fortalt til å planlegge ferie med egen eller lånt båt i de samme farvannene.

Powered by Labrador CMS