Båtliv gir deg julegavetipsene

Fra første desember og frem til jul vil vi hver dag tipse om julegaver myntet på båtfolk. Vi gir deg også mange sider julegavetips i bladet som kommer i slutten av november.

Publisert

Båtbutikkene flommer over av både nyttige og mer unyttige gaver til den maritime familien. Internett har gjort det mulig å shope over alt, også i utlandet. Gjør du det er det viktig å være ute i god tid på grunn av frakt og eventuell toll.

Vi har i et par år nå samarbeidet med Sea/Sea kjeden, Båtland og Maritim om å komme med forslag til gaver. Det har vi også gjort i år. Alle disse tre kjedene har både butikker og gode nettsider.

Messing og teak er ut, nå er det børstet stål og aluminium som gjelder. Kopper og kar må ikke ha være hvit og marineblå med anker på. Mulighetene til å innrede byssa ligger ikke noe tilbake for designkjøkkenet hjemme. Fenderne behøver ikke være hvite, nå får du de levert i den fargen du måtte ønske.

Sko og klær for båtfolk er ikke lenger det samme som islender og slagstøvler. Båtklær er blitt trendy også utenfor båtdekkene. Helly Hansen (HH) har åpnet designerstores rundt om i verden.

Bøker og blader er også kjempefine gaver. Vi kommer med gode abonnementstilbud på Båtliv, og i vår nettbokhandel kan du finne det meste for den båtglade.

WEMPE instrument

 Wempe er tyskproduserte maritime instrumenter i svært høy kvalitet. Moderne designe og mer enn 100 års erfaring sikrer førsteklasses utførelse og kvalitet.

Pris:

Comfortmeter                 2.190,-

Barometer                       2.330,-

Klokke, signalflagg        2.600,-

www.batland.no

Diverse termobager

 Kvalitetskjølebager fra USA. Holder bedre på kulden enn tradisjonelle hardplast-kjølebager. Sammenleggbare så de tar svært liten plass når de ikke er i bruk. Pris: fra 190,-

www.batland.no

Harken Sko

Meget gode sko fra Harken. Ekstremt god sklisikkerhet, meget lav vekt og antibakteriell innersåle. Enkelte av modellene har drenering i sålen.

Pris: kr: 1.190,-

www.batland.no

Se Båtliv nummer 9 for flere gode tips om julegaver. Følg oss også på nett i hele desember.

Powered by Labrador CMS