Båtliv er ikke i Strømstad
Båtliv er ikke i Strømstad

Båtliv er ikke i Strømstad

BÅTLIV er ikke i Strømstad med en Fountaine Pajot katamaran. Båten vi kjørte test på tidligere i sommer går nå som utleiebåt, men bærer fortsatt våre logoer etter turen.   

Publisert

I morges ble vi oppringt av havnesjefen i Strømstad med spørsmål om det var vår båt som hadde oppført seg  ureglementert i havna gjennom natten. Båtliv har ingenting med denne båten å gjøre lenger. Vi tar klar avstand fra slik form for opptreden i havner eller på sjøen i det hele tatt.

Saken er den at BÅTLIV kjørte test på denne Fountaine Pajot 35 Highland Pilot første uken i juli. Etter det har våre logoer blitt værende på båten.

Båten var en fantastisk familiebåt, og enda mer synd blir det da at båten eventuelt skal få et negativt rykte gjennom de som måtte ha fått ødelagt nattesøvnen sin i Strømstad havn.

Uansett, vi anbefaler at du leser testen av båten som kommer i neste nummer av BÅTLIV (Nr. 7 – ute i begynnelsen av september). For de som kan oppføre seg på sjøen er dette en fantastisk familiebåt med store bruksflater og gode sjøegenskaper.

Powered by Labrador CMS