Båtglede over hele landet

I dag selges VG over hele landet med magasinet VG Båt som bilag til avisen, og innholdet er laget av Båtliv og SEILmagasinet.

Publisert Sist oppdatert

VG Båt er laget av Båtliv i samarbeid med VG, der Båtliv og SEILmagasinet har levert det redaksjonelle innholdet og annonsene. Dagens utgave er den andre utgaven i år av VG Båt, og tilbakemeldingen fra leserne har vært svært gode. Dette er andre året VG og Båtliv samarbeider om å spre båtlivets glade budskap til folket.

VG BÅT 2 er i salg med VG i dag.
VG BÅT 2 er i salg med VG i dag.

Vi som utgir Båtliv har investert mye i nettsider og apper som sprer båtglede og formidler viktig informasjon til båtfolket der båtfolket er og når båtfolket ønsker det. Leserne kan søke opp gjør-det-selv-artikler på mobiltelefonen når en oppgave skal utføres. De kan laste ned havnetips og turreportasjer på lesebrettet og ta med ut i båten der det ikke er nettdekning. Alt innholdet vårt fra de siste ti årene er til enhver tid tilgjengelig online på PC, lesebrett og smarttelefon. Abonnentene får tilgang til tusenvis av nyttige og inspirerende artikler om båter og båtliv.

Se Båtlivs magasinarkiv her

Gjennom vårt samarbeid med VG når vi også utover menigheten av frelste båtfolk med budskapet om båtlivets gleder. Vi minner folk på hvilken fantastisk kyst vi har her i landet, og alle de flotte opplevelsene båtlivet kan gi.

Profesjonell journalistikk er ingen selvfølge, og vi håper at bransjen og båtorganisasjonene forstår det. God journalistikk gir nyttig informasjon og inspirasjon.

Med disse ord til ettertanke ønsker vi alle våre lesere og annonsører en riktig god båtsommer. Kos dere med både VG Båt og Båtlivs sommnummer, som kom fra trykkeriet denne uka!

Les mer om VG Båt her

 

 

 

 

Powered by Labrador CMS