Båtfestival på Tjuvholmen

Oslo Water Games slår seg sammen med Oslo Boat Show for å lage en båtfestival på Tjuvholmen til våren.

Publisert

Hovedbilde: Oslo Boats Show har blitt arrangert i 2012 og 2013. I fjor var det over 100 seil- og motorbåter.

– Tjuvholmen er Oslos nyeste bydel. Med sin unike arkitektur, sjønære beliggenhet og serveringstilbud i verdensklasse er den som skapt for en båtfestival om våren, sier daglig leder Mikkel Thommessen i Oslo Boat Show.

Med båtfestival mener Thommessen en langhelg i slutten av april med båtglede og vannlek for publikum, der også bransjen får anledning til å vise seg frem med båter og utstyr og aktiviteter.

– Her blir det Stand Up Padling-konkurranse på kanalene på Tjuvholmen, dragebåtpadling, matchseiling i havnebassenget, stafett med Norges beste Laserseilere. kajakksprint og mange andre spennende aktiviteter for barn og ungdom. Vi vil lage en båtfestival for hele familien midt i Oslo Sentrum, i Tjuvholmens vakre arkitektur og urbane miljø med kafeer og restauranter, forteller Thommessen. - Café de Consert blir stedet der utstillere og deltakere kan mingle med kunder og toppidrettsutgivere i musikalske og inspirerte omgivelser, sier han.

Gjennom selskapet Oslo Water Games er han kommet med på eiersiden i båtfestivalen, sammen med Kragstad AS og selskapet Seil & Motor, som er hovedeier i Norsk Maritimt Forlag AS. Sistnevnte går inn som mediepartner i båtfestivalen.

– I våre publikasjoner på nett og magasin arbeider vi hver dag med å inspirere folk til å oppsøke båtlivets gleder. Oslo er en flott og innbydende fjordby, og vi vil gjerne være med på en båtfestival som kan inspirere folk til å bruke fjorden til vannlek og båtliv, sier Ole Henrik Nissen-Lie i Norsk Maritimt Forlag.

– Vi skal lage en båtfestival i sentrum av Norges største by, og håper jo at det kan være med på øke interessen for båtlivet. Dette blir ikke en tradisjonell båtutstilling, men et sted bransjen kan møte publikum, og vise båtlivet til nye målgrupper. Bransjen trenger å vise seg frem på nye måter og på nye arenaer, sier Thommessen.

– Vi håper på en folkefest. Tilbakemelding fra kunder og bransje har vært bra for de to siste årene med Oslo Boat Show. Tjuvholmen er Norges mest spektakulære og spennende bydel ved vannet. De har også et fantastisk utvalg av serveringssteder, og har meget god parkeringskapasitet, samt rett ved offentlig kommunikasjon, tog og flytog, avrunder Marius Kragstad.

Se den nye websiden her

Oslo Boat Show

Aktivitet: Båtfestival og vannlek

Sted: Tjuvholmen i Oslo

Tid: 25. Til 27. April 2014

Kontakt: Paal Lien, tlf: 92824447, eller Mikkel Thommessen, tlf 90756365

Marius Kragstad, Paal Lien, Ole Henrik Nissen-Lie og Mikkel Thommessen sammen om å skape liv på vannet.

Powered by Labrador CMS