Bli abonnent Nyhetsbrev Annonser hos oss

Båtfesten er i gang

Klokken 12 åpnet årets Sjøen for alle-messe i Telenor Arena. Her er noen smakebiter.

Publisert

HOVEDBILDE: I dag åpnet Sjøen for alle. Saga er blant utstillerne med nyheter. Alle foto: Linn Krogh Hansen.

Sjøen for alle:

(Telenor Arena): Klokken 1200 åpnet dørene til den 52. utgaven av  Sjøen for alle-messen. Totalt 120 hovedutstillere med nesten 200 båter, og en rekke underutstillere er på plass på Telenor Arena. Den største båten er i år Bavaria Virtess Fly 420, som står på brygge 1. plass 11.

I tillegg til båtnyhetene finner du kajakkaer, kanoer, kite, vannscootere og et godt utvalg elektronikk, kart, klær, forsikringselskap, charterbåtseilskap og annet utstyr.

Er du ute etter seil/båttøy, kan du få enkelte jakker og bukser fra fjorårets kolleksjoner til halv pris om du er rask på labben. I tillegg vises som vanlig en del av årets nyheter.

Har du ennå ikke skaffet deg VHF/SRC-sertifikat, tilbyr Telenor maritim radio messetilbud hvor du får kurs/sertifikat, lisens og radio til en meget redusert pakkepris.

For de yngste lokker Hydrolift og Redningselskapet med den nye utgaven av båten «Elias». Båten står på Hydrolift-standen, og ble sjøsatt for første gang i går. Den er både lengre, stødigere og bredere enn forgjengeren, Som seg hør og bør jobbes det nå for å få CE-godkjent båten før den settes ut til bruk til sommeren.

Klikk på linken til billedspesialen for å se glimt fra åpningsdagen.