Båter i Sjøen med spennende nyheter

Nordens største flytende båtmesse har nå fylt alle båtplassene, og det er mange spennende nyheter å glede deg til. Her er noen av dem.

Publisert

Nærmere 600 båter og 70 telt på land stiller ut på årets messe på Kadettangen i Sandvika 4.-7. september.

Hva med kjøpslysten?

I fjor ble Båter i Sjøen i sol og sensommer besøkt av 19.540. Dette var ny rekord og en økning på 9 prosent fra fjorårets messe. I år er det allerede meldt om 20 prosent nedgang i salg av båter. Under Sjøen for Alle i Lillestrøm i mars og begynnelsen av april var mange forhandlere optimistiske i forhold til årets salg. Årsts Båter i sjøen vil gi en liten indikasjon på hvor sterk kjøplysten er blant nordmenn i disse dager med renteøkning og dyrere drivstoff.

Flere premierer

Under Sjøen for Alle var det avdukning av Askeladden Commuter 11. Nå får publikum anledning til å se den på vannet. I tillegg kan vi se nyheten Askeladden S6 på deres stand.

Kellox kommer med Hansvik 630 Hardtopp og Kombi. Årets nyheter fra Buster, AWC og XXL blir også å se på vannet. Erling Sande kommer med Norgespremiere, med daycruisren Morgan 620. I tillegg kommer norsktilpassede Beneteau 550 og 650 Caribo – 550 ble presentert i Lillestrøm, og importøren har stor tro på at dette er båter som vil slå an i Skandinavia. Frydenbø Båtsenter vil for første gang vise Rodman 44 Muse i Oslo. De som håpet å få se Cormate T-24 fra Hydro design må smøre seg med ytterligere tålmodighet, den kommer neppe før neste år.

Forsinket Cormate

En av de store norske nyhetene som kommer, som ikke rakk Sjøen for alle er Marex 370 Aft. Cabin Cruiser, som vi antar er en båt som har vært verdt å vente på.

Skorgenes kommer med to nyheter, blant annet deres nye flaggskip Skorgenes Sonic 445, som produsenten selv mener er noe av det råeste som er designet i Norge. Vi gleder oss! I tillegg er det premiere på Skrogenes Nordic 390, som er en fortsettelse av suksessen 350 Nordic. Og selvfølgelig vil Norske Viknes 1080 bli en av årets store attraksjoner for mange under årets messe.

Flere båt-og utstyrsnyheter finner du på www.batguiden.no - landets største båtmesse på internett.

Powered by Labrador CMS