Båter i Sjøen i gang

Båter i Sjøen har nå åpnet portene for publikum. Det har også himmelens sluser, som har gitt de første besøkende en fuktig velkomst. Men det er bedre vær i vente. Se vår bildespesial fra forberedelsene til messa og sjekk værutsiktene.

Publisert

Ifølge Yr.no blir det regn til nærmere klokken åtte i dag, og da stenger Båter i Sjøen for dagen, men i morgen er det bedre værutsikter. Fra Båter i Sjøen åpner klokken 12 er det spådd sol som varer ut dagen, men med mulighet for litt regn på ettermiddagen (0,2mm kl 16). Også på lørdagen er værutsiktene gode, selv om det ikke er knallblå himmel.  På langtidsvarselet er det spådd regn på søndagen .

Pent.no spår også stort sett opphold på fredagen, med litt nedbør, men ikke så mye sol. Lørdagen ser også bra ut, overskyet med litt sol. Storm.no spår samme vær, men også litt sol på lørdagen og opphold på ettermiddagen på søndagen.

Årets Båter i Sjøen vil ta tempen på kjøpslysten til norske båtkjøpere, etter en sesong med betydelig nedgang i båtsalget og permitteringer i bransjen. Båtmessa på kadettangen er Europas største flytende båtmesse med 600 båter i sjøen, i tillegg til mer enn 50 utstillertelt på land. Arrangøren håper på rundt 15.000 besøkende de fire dagene messa varer.

Powered by Labrador CMS