Båten min: Princess 35

– Vi selger aldri båten!For familien Kristoffersen og Kolstad er båtlivet blitt en del av ferielivet. Etter mange regntunge dager har de nok tenkt tanken på å kvitte seg med den aldrende prinsessen. Men døtrene som er vokst opp på sjøen, setter foten i dørken hver gang det blir snakk om salg.

Publisert

Mette Kristoffersen og Espen Kolstad fra Asker liker å kalle seg båtfolk. De har tilbrakt mange tusen timer om bord i båtene sine, og følte seg som konger på sjøen da de cruiset ut fjorden i sin første båt. En nyinnkjøpt Fjord 21 Weekend var blitt tobarnsfamiliens nye feriehjem. 

Dette var i 1997. Siden den gang har det blitt mange turer og mange båter før familien for fem år siden slo til og kjøpte den 35 fot store Princessen fra 1988. Den gang en meget vedlikeholdt båt. I dag er den enda finere. For ekteparet Kolstad og Kristoffersen liker å ha det ryddig og ordentlig om bord.

Espen er familiens tekniker. Han liker å holde på med alt som tåler et skrujern eller en fastnøkkel. Kanskje ikke så rart, siden han er utdannet elektriker, men han jobber i dag med salg. I fjor renoverte han hele motorrommet, og overhalte de to Volvo Penta 41 A-motorene til nesten ny stand. Og hvis noen ønsker å lære hvordan man skal vedlikeholde båten sin, kan de godt ta en titt oppi motorrommet på denne båten. Her er det strøkent og litt til.

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Digitalt abonnement - 49 kroner per måned, første måned gratis

Bestill her

Digitalt abonnement - 495 kroner per år

Bestill her

Total abonnement - 949 kroner per år

Bestill her

Powered by Labrador CMS