Båten du har ventet på?

Bavarias splitter nye og billige 34-foter får stor oppmerksomhet på Genovamessen i Italia. Den norske importøren mener denne båten er den mest perfekte familiebåten Bavaria noen gang har laget.

Publisert

Det gjelder å henge med i svingene når Bavaria utvikler nye båter. For der går båtutviklingen på samlebånd. 34 sport ble verdenslansert under Interboot utstillingen i Tyskland i for tre uker siden. Nå lanseres den for et meget kresent publikum i Italia. Bavaria har lenge ligget stille i forhold til det kravstore italienske markedet. Nå lanserer de hele serien, med 46 Deep Blue som den største nyheten. I Norge hadde denne båten premiere for to år siden.

 

-34-foteren har vi ventet på, og vi har allerede 8 båter i bestilling og forhåndsolgt fire, sier Lars-Erik Solvang i Lunde Båt og Motor. På grunn av at denne kan leveres med singel-installasjon D6 370 eller 435 hk vil den passe det norske markedet perfekt. Den har to forholdvis store sovelugarer, en romslig salong og bysse med direkte inngang fra dette området til badet. Bavaria er tro mot sin nye linje båter, og du vil kjenne deg igjen om du kommer inn i 28-foteren eller 46-foteren av den nye BMW-serien.

Den nye ”BMW-linjen” består nå av en 28 foter (Sport åpen targa båt), en 34 foter Sport, 38 foter i både Sport og Hardtop utgave, 46 Deep Blue i både sport og hardtoputgave, og sist men ikke minst den planlagte 43 foteren hvor den norske importøren har vært med på utviklingen av båten. Også denne 34 foteren vil bli tilgjengelig med HT fra neste år av, i følge Bavaria.


Peter Lässig, som er sjefstester hos det tyske båtbladet Boote, sier dette kanskje er den beste av båtene i den nye linjen.

-Den er lekende lett å kjøre. Alt virker skikkelig skrudd sammen, og jeg opplever at Bavaria nå begynner å få dreis på kvaliteten i alle ledd av produksjonen, sier Lässig. 


-SPORT-serien er en utvikling av vår forrige motorbåt linje, men med et enda klarerer fokus på mer gjennomtenkte romløsninger og mer omfangsrike og vakre 
proporsjoner ", sa Bavaraias nye direktør Dr. Jens Ludmann under avdukingen i Tyskland for tre uker siden.

Ingen slår Bavaria på pris. Komplett båt med singelinnstallasjon Volvo Penta D-6 vil koste cirka 130 000 Euro. Vil du heller ha bensin, slik mange tyskere og Syd-Europeere ønsker, starter prisen på 112 000 Euro for dobbelinstallasjon. Med lav Euro-kurs vil dette kunne gi den norske forhandleren et godt utgangspunkt for å skape nok en prisvinner i markedet.

Powered by Labrador CMS