Båt på skjær – jente hardt skadd
Båt på skjær – jente hardt skadd

Båt på skjær – jente hardt skadd

FOTO: VG-nettEn 19 år gammel kvinne er livstruende skadd etter at en fritidsbåt kjørte på et skjær i høy fart sent torsdag kveld. I alt er sju personer er plukket opp av vannet utenfor Arendal, melder VG Nett.

Publisert

En 50 år gammel mann har opplyst at han var fører av båten. Han er far til en av de seks passasjerene. Fire menn på 19 år og en på 18, samt to 19 år gamle kvinner var passasjerer i båten.Etter det NTB erfarer skal de involverte være russ. Det skal ha gått svært fort, og flere skal ha vært påvirket av alkohol.- En fritidsbåt har kjørt på et skjær. De om bord er blitt kastet ut i vannet, og ting kan tyde på at det har gått fort, sier vakthavende redningsleder Bjørn Jarle Åmlid ved Hovedredningssentralen Sør-Norge til NTB.- En av kvinnene er sendt til Ullevål universitetssykehus i Oslo med livstruende hodeskader. En 19 år gammel gutt vurderes å sendes til Ullevål. Han har fått alvorlige hodeskader og brudd i et bein. Tilstanden er stabil, opplyser operasjonsleder Arne Arnesen i Agder politidistrikt til NTB.

Sykehuset opplyser natt til fredag at skadene til kvinnen allikevel ikke er livstruende, men alvorlige. Tilstanden hennes skal være stabil.

Politiet har tatt blodprøver av samtlige og vil etterforske ulykken.

- Det har vært alkohol inne i bildet. Vi har ikke fått bekreftet at det har vært russefeiring i området, men seks av dem er i rett alder, sier Arnesen.Ulykken skjedde i innseilingen til Arendal mellom Hisøy og Tromøy i Galtesundet litt etter klokken 23:30 i går kveld. Politiet fikk meldingen klokken 23.51.

En luftambulanse, et Sea King redningshelikopter, og flere private båter deltok etter ulykken i søket etter mulige folk i vannet. Også redningsskøyta Odd Godager, med dykkere fra brannvesenet om bord, befant seg ved båtvraket.

Men etter noen timer fikk politiet bekreftet at det bare hadde vært sju personer om bord i fritidsbåten, skriver VG på nett.


Les mer på www.vg.no

 

Powered by Labrador CMS