Bård Eker satser på verstingmotorsykkel

Bård Eker utvider sitt engasjement for alt som er avansert og går fort. Båt og bil har han fra før, nå har han også skaffet seg agenturet for verdens mest illsinte motorsykkel, Ducati.

Publisert

-Tanken er å styrke vår filosofi om å samle ekspertise og high end produkter slik at vårt anlegg kan representere og levere det råeste som finnes til vanns og til lands – med og uten propell – på 2 og 4 hjul”, sier Bård Eker.

Det er gjennom sitt selskap Ekere Performance han har signert avtalen med Ducati. Han sier selv at han nå føler stallen ganske komplett og riktig sammensatt. I den forbindelse satser han også på et eget senter i Hydrolifts lokaler i Fredrikstad, og som får navnet Ekere Performance Senter.

-Motorsykkel er faktisk der vår interesse for teknikk, ytelse og fart startet, og Ducati er den merkevaren som ligger våre hjerter nærmest og som passer best til vår eksisterende produktportefølje, forteller Bård Eker.

Bård Eker sier selv han er født og oppvokst med motorsykler og har hatt fantastisk mye glede med racing.

-En slik lidenskap er ikke noe som slipper taket selv om jeg har beveget meg inn på andre områder de senere år”, og avanserte båter og biler som vi lager med Hydrolift og Koenigsegg er perfekt match med en motorsykkel som Ducati, sier Eker.

Ducati har utviklet seg mye de siste desennier og har nå en bred portefølje av meget interessante produkter som selger også langt utenfor racingbanen. Senteret kommer til å være representert med alle de ulike Ducati modellene. Årets store nyhet er modellen DIAVEL som i følge Eker & Co er en utrolig spennende motorsykkel med en appell som treffer et helt nytt publikum.

Powered by Labrador CMS