Brasilian style

En båt for deg som liker å skille deg litt ut i mengden, men høyt fribord gjør at du fort kan trekke til deg litt ekstra oppmerksomhet når du legger til.

Publisert

Style Focker 215 var en båt som flere stoppet opp for å kikke på under testen. Den skiller seg ut fra de andre båtene, med sitt mer sportslige utseende. Utvendig er den innredet med en usofa i akter, en pantry med et skap med glassdør og de oppmerksomme legger merke til stereoanlegget med høytalere plassert godt beskyttet rundt i båten. Ganske lekkert, med andre ord, for de som liker det slikt. Dette er en båt som vi vil tro appellerer til unge båtbrukere, gjerne for litt vannsportslek. Fra de sydelige strøk har båten fått med seg sotede ruter, som vi håper importøren etter hvert vil få byttet med mer gjennomsiktige beregnet for nordiske forhold. Båten vi hadde til test hadde også en åpning på sidevinduene, noe produsenten er opplyst vil bli endret på fremtidige båter.

Testen kan  leses i sin helhet på PDF-fil for nedlastning, gratis for abonnementer og 50 kroner pr. artikkel for andre. Bladet er ute hos abonnementene 31. august og i løssalg fra 5. september.

Tegn abonnementBåtliv

Powered by Labrador CMS