Båter i sjøen 2016
Båter i sjøen 2016

Besøk opp 20 prosent

Nærmere 15.000 mennesker tok turen til Aker Brygge i helgen.

Publisert Sist oppdatert

Utstillerne melder om godt salg under messen, og det er klart at den positive trenden for båtbransjen fortsetter – Svært gledelig og ikke minst etterlengtet sier Leif Bergaas, daglig leder i Norboat.

Antall besøkende var 14.577,  20 prosent opp fra i fjor og det beste besøkstall på mange år, melder Norboat i pressemelding.

Bobåt

De positive signalene fra bransjen har også blitt forsterket gjennom messehelgen. Båter mellom 4 og 8 meter som i fjor fikk en økning i salget på nærmere 15 prosent selger fremdeles godt.

Det vi ser tendensen til i år er at de større båtene, - som tur og familiebåter viser en fremgang i salget. Vannscooterne som i fjor fikk en dobling i salget, selger fortsatt godt, og salgstallet ser ut til å bli opprettholdt også denne sesongen.

-Vi var svært spente på om trenden ville fortsette, noe det kan synes å være et klart tegn på etter årets messe. Om det er den lave renten, og et ønske om å tilbringe mer tid langs kysten i Norge som gjør seg gjeldende kan vi se tegn på. Nå håper vi at bransjen får en bra sesongavslutning og godt utgangspunkt for kommende sesong, avslutter Bergaas.

Se Øyvind Lovens favoritter på Båter i sjøen her.

Powered by Labrador CMS