Billigere båt enn båtplass
Billigere båt enn båtplass

Billigere båt enn båtplass

Båtplassen koster nesten en halv million kroner. Båten får du for en tiendel av prisen.

Publisert

Presset på båtplasser i Oslofjorden er stort, og verst er det i Oslo. Dinside.no har sett på hva du må ut for en båtplass og hva du får av greie turbåter som du kan sette inn i båsen.

Blant annet trekker nettstedet fram en H-båt til 55.000 kroner som er annonsert på Finn, en fin båt for førstegangsseilere med soveplass for fire. Annonsen kan ses her.

Båtplassen får du derimot ikke for 55.00 kroner, om du ikke godtar å leie for 30.000 kroner ut sesongen.  Dinside.no melder at det er flere båtplasser til salgs for rundt 400.000 kroner. Tilsvarende priser finnes i Drøbak og i Sandviken i Bergen. Men dette er nok de mest ekstreme tilfellene. I Oslo-regionen er det fullt mulig å leie en båtplass for rundt 10.000 kroner, og kommer vi oss lenger ut av Oslofjorden vil prisene etter hvert synke.

På Finn.no er det i skrivende stund 445 båtplasser som tilbys. 40 av dem er i Vestfold, 187 i Akershus og 41 i Vestfold. I Østfold er tilbys 29 båtplasser, mens det tilbys 13 båtplasser i Akershus. På Vestlandet er det Rogaland som har flest båtplasser som tilbys på Finn, med 54 båtplasser. 69 av båtplassene som annonseres tilbys for mellom 1000 og 7500 kroner.

Powered by Labrador CMS