Big, billig & bra!

Å kalle Delphias nye 45-fots motorbåt for et slagskip vil værer å ta i … litt! Men du skal reise langt før du finner en båt i denne størrelsen som er billigere og bedre. Den kan til og med bli en trendsetter når morgendagens båtkunder setter sjøbein.

Publisert Sist oppdatert

Vi utroper herved Delphia 1350 Escape til Europas billigste motorbåt i sin størrelse. Og den er for første gang på vei inn i en fjord nær deg. Første stopp er på messa Båter i sjøen, i Sandvika, og har du muligheten, anbefaler vi et besøk om bord. Dette er noe oppsiktsvekkende konseptuelt nytt og annerledes.

Mange rister på hode av både form og løsninger, men smak er noe vi ikke tester eller ønsker å ta stilling til. Dette er en båt som fungerer slik vi ser for oss at morgendagens markedstilpassede motorbåter skal gjøre. Her prioriteres bokomfort og miljø i åtte knop, fremfor høyhastighetssertifikat og edle tresorter. For 1,5 millioner kroner får du en komplett båt med baug og akterpropell, kartplotter, 85 hk motor fra verdens største industrimotorfabrikant, Kubota/Nanni. To bad, tre doble sovelugarer, bysse ogsalong både oppe og nede, rikelig med stuverom, og et fordekk som satte oss på tanken om at dette var et slagskip. Akterdekket er det eneste som fremstår litt trangt. Her er det ingen mulighet til å dekke et bord, men til gjengjeld kan du åpne skyvedørene ut mot akterdekket, slik at du får en åpnere følelse når du velger å servere familien oppe i styrehussalongen. Båten leveres også i en åpen versjon hvor det ikke er dører ut mot akterdekket. Når vi er inne på versjoner, leveres den i hele fire utgaver, med forskjellige innredningsløsninger. Alt fra fire lugarer med ett eller to bad, til vår versjon med tre dobbeltlugarer og to bad. Prisforskjellene er her minimale, uansett hvilken løsning du faller ned på.

Kvalitet for lite penger

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Digitalt abonnement - 49 kroner per måned, første måned gratis

Bestill her

Digitalt abonnement - 495 kroner per år

Bestill her

Total abonnement - 949 kroner per år

Bestill her

Powered by Labrador CMS