Beneteau med stor båt for utenbordsmotor

Flere og flere satser nå på store båter beregnet på utenbordsmotor. Erling Sande, som importerer de mindre Beneteau-båtene, satser nå på en meget romslig 28 foter tilpasset sine Suzukimotorer.

Publisert

Båten er stor i den forstand at man har fått plass til to doble lugarer. Den minste under cockpitdørken, eller der hvor andre båter med innenbordsmotor har motorrommet. Cockpiten oppe er stor og lys med egen bysse og plass til seks voksne rundt salongbordet. Båten er åpen i den forstand at man ser ned til en skråstilt dobbelseng som er 1,5 meter bred og 1,95 m lang. Det er eget baderom med dusj. Båten er 3 meter bred, og 8,8 meter lang.

Det er første gang vi ser en av de mindre Beneteau båtene med deres nye Air Step skrog, som skal gi mer økonomisk gange. Steppet medvirker til å gi båten luftsmøring og dermed et bedre skrog i sjøen.

Lys og luft er også to viktige stikkord for denne nye båten. Det er to store sidevinduer oppe på skroget, som sammen med store lufteluker øker velværen om bord. I tillegg er det to soltak i hardtoppen som gjør at du kan få en nesten åpen båt om du vil.

I tillegg er innredningen i Cockpit til å flytte på, dette har man gjort for å øke bruksområdene til båten. På mange måter har man to sittegrupper opp i denne båten. En under tak, og en stor på det åpne akterdekket.  

Prismessig så bør dette kunne bli en het potet på markedet. Selvfølgelig avhenger dette litt av motorvalget, men du kan velge mellom flere løsninger. Sande anbefaler enten to ganger 150 hk eller en 250 hk. Uansett snakker vi en motorkostnad på mellom 2- til 300 000 i tillegg til den oppgitte prisen på 45 000 euro pluss moms. Gjør vi en grov beregning tror vi at båten kommer til å koste rundt 750-800 000 med minste motoralternativ.

Antares 8,80 er oppgitt med cruisinghastighet rundt 24 knop, og med en maksfart på 30 knop.

Spesifikasjoner:

Lengde: 8.80 m

Bredde: 2.98 m

Total høyde: 2.55 m

Dyptgående: 0.50 / 0.80 m

Max motor: 300 HP

Drivstofftanker: 400 L

Vanntank: 100 L

PRIS € 44 500 pluss moms

Powered by Labrador CMS