Lowrance HDS Carbon

Rå fiskefinner

Lowrance har trolig de beste funksjonene for å finne fisk, og det nye flaggskipet HDS Carbon kan ta ledelsen mot deres argeste konkurrent.

Publisert

Lowrance HDS har lenge knivet med Humminbird om å være verdens beste ekkolodd i ferskvann og fjordfiske. Med det nye flaggskipet, er det for øyeblikket få om noen som kan matche dem der de er best – på grunt vann i en custombygd fiskebåt med el-motor fra MotorGuide.

Carbon ikke veldig annerledes fra forgjengeren HDS 3. Det gir den en stabil base, og er forventet å være feilfri og uten barnesykdommer, slik eksempelvis Axiom og Solix har måttet slite litt med i starten.

Simrad og Lowrance er som nevnt i praksis samme instrumenter. Lowrance retter seg mot rent sportsfiske og da gjerne mot grunnvannsfiske ned til 100m. De er også eneste samarbeidspartner til GPS styrte MotorGuide el-motorer, ankringspåler (kun USA) og annet som er myntet på sportsfiske på grunt vann. En av de største forskjellene er også en viktig en. Chassiset til Carbon er laget for å stå ute, tåle en trøkk og takle demontering hver tur. Samtidig vil skjermen være mer beskyttet under transport og ved uhell.

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Digitalt abonnement - 49 kroner per måned, første måned gratis

Bestill her

Digitalt abonnement - 495 kroner per år

Bestill her

Total abonnement - 949 kroner per år

Bestill her

Powered by Labrador CMS