RØD OG RÅ: Predator 447-R er god for 120 knop med 2700 hestekrefter og masse lyd.

Nytt Båtliv i salg nå

Messeutgaven av Båtliv er i salg med mye godt lesestoff for alle båtfolk.

Publisert Sist oppdatert
Cover Båtliv 2 2018

Vet du hvilke båter som er mest poulære her i landet? I Båtliv 2 finner du mye nyttig og inspirerende lesestoff for alle båtinteresserte.

Her kan du lese om Norges mest populære bobåter. Vi har gått gjennom Småbåtregisteret og laget en topp ti liste over de båtmerkene og modellene som er mest utbredte her i landet.

Les: Her er Norges mest populære båter

Vi er første båtblad som har prøvekjørt nye Skilsø 39 Panorama på speilblank fjord på Vestlandet nå i vinter.

Les: Perfeksjon fra første bygg

Visste du at du nå kan få bunnstoff som holder i to år? Vi har testet nye bunnstoffalternativer som gir deg en hvit og fin bunn.

Les: Ren og hvit under vann

Så har vi vært på praktisk kurs og lært om navigasjon og sjømannskap. I denne utgaven kan du lese om planlegging av båtturen for at den skal bli trygg og god.

Les: Dette bør du kunne før du kaster loss

Norske jenter har rodd over Atlanteren, og satt ny norsk rekord for å krysse blåmyra for håndkraft. Les vår store reportasje om roturen.

Les: Jentelag knuste rorekord over Atlanteren

Er du interessert i aluminiumsbåter? I denne utgaven har vi prøvekjøring av flere aluminiumsbåter samt intervju med konstruktør Øystein Jaer, som sverger til dette materialet.

Les: Lettmetall i skuddet

En av båtene som vekket mest oppsikt på Cannes Yacht Show i fjor høst var et norskbygget råskinn med 2700 hestekrefter. Les om båten her.

Les: Norsk råskinn med tusenvis av hestekrefter

 Du finner mange flere artikler i Båtliv 2. Se alle artiklene her

 Visste du at magasinarkivet vårt inneholder tusenvis av artikler, som alle digitale abonnenter har fri tilgang til? Alt innholdet er tilgjengelig her på batliv.no og i Båtliv-appen i App Store og Google Play.

Se hele magasinarkivet vårt her.