Størst på båt

Norsk Maritimt Forlag AS utgir tre av Norges ledende publikasjoner for båtfolk: Båtmagasinet, SEILmagasinet og VG Båt, og står bak Båtbyrået.

Norsk Maritimt Forlag AS står bak nettsidene batmagasinet.no og seilmagasinet.no. Alt det gode innholdet i magasinene fra og med 2006 er tilgjengelig for abonnentene i form av apper og plussartikler på nett.

Bli abonnent her

Størst på båt

I Norge er det mer enn 900.000 båteiere, og ingen når flere av dem enn oss. Båtmagasinet, SEILmagasinet og VG Båt når en million nordmenn på print og nett.

Ressurssterk målgruppe

Tre av fire lesere av våre magasiner har ledende stillinger, og du finner mange av dem innen bransjene IT og telekom, Industri, olje og energi og Bank og finans.

Les mer om annonsering her

Nett og app

På årsbasis har seilmagasinet.no nær en halv million (unike) brukere, og batliv.no har omtrent like mange brukere. Digitale magasinutgaver er også tilstede i App Store og Google Play. Videre deltar vi med begge titlene i Aftenposten-appen Magasin+.

Se magasinarkivet her

Båtbyrået

De senere årene har digitale medier blitt stadig viktigere. Vi har lansert Båtbyrået for å hjelpe våre annonsører med content marketing og digital markedsføring mot målgruppen i sosiale medier og gjennom programmatisk annonsering.

Besøk Båtbyrået her

Vår journalistikk

Vi er medlem av Fagpressen og publiserer på grunnlag av Redaktørplakat og Vær-Varsom-Plakat. I praksis innebærer dette at vi skiller klart mellom journalistikk og markedsføring. Redaksjonen skriver for leserne.

Les mer om Vær-Varsom-Plakaten her

Visjonen

Vår visjon er å være båtfolkets venn. Redaksjonen vil inspirere folk til å velge båtlivet, og hjelpe forbrukerne til å gjøre gode valg. Båtbyrået hjelper bransjen med å nå båtfolk. Norsk Maritimt Forlag har åtte faste medarbeidere og flere frilansere.

Ansvarlig utgiver i Norsk Maritimt Forlag er Ole Henrik Nissen-Lie. Styreformann er Erik Nord

Se oversikt over ansatte her