OTAM 80

Rike råneres drømmebåt

Den italienske luksusbåten veier 68 tonn, og er god for 54 knop.

Publisert Sist oppdatert

Luksus i svart-hvitt

Eieren av denne båten er utvilsomt glad i svart og hvitt. Her er det mange store, mørke flater. Vinduene er ikke så all verdens store, slik vi ser på de fleste båtene som lanseres i dag. Her går det nok mer på eksteriørdesign.

I salongen er det en stor, hvit sofagruppe. Foran ved førerplassen er det fire stoler i kjøreretningen, inkludert førerstolen. Her er det nok kjøreturen som står i fokus for eieren. Stilen i salongen er nesten det vi kan kalle litt rånete, sett fra et norsk perspektiv. En bunt med wunderbaum i vinduet (én hadde ikke stått i stil med denne båten) og en antenne på utsiden med en gedigen revehale, så hadde den vært komplett. Dette er en båt vi neppe noen gang kommer til å se i Norge. Men Otam lager flotte båter, det er det ingen tvil om, vurdert utfra kjøreegenskapene. Hvordan hver enkelt båt blir seende ut interiørmessig, er opp til eieren.

Vi venter til alle har forlatt båten, og tar en tur nedunder med videokameraet (se filmen på batliv.no, eller bruk QR-koden). Her er det tre lugarer, to av dem med to enkeltkøyer og hovedlugaren med en stor dobbeltkøye. Båten har også to baderom, det ene tilhørende hovedlugaren.

For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud

Digitalt abonnement - 49 kroner per måned, første måned gratis

Bestill her

Digitalt abonnement - 495 kroner per år

Bestill her

Total abonnement - 949 kroner per år

Bestill her

Powered by Labrador CMS