Avgiftsfri Revolver

I dag er hk-avgiften saga blott, og du kan spare noen hundre tusen på ny Revolver.

Publisert

Å kalle båten for Revolver er spesielt, men så lager da også italienerne nokså spesielle båter. Og de sparer ikke på kruttet selv om det er dårlige tider.

Revolver 44GT er konstruert av racing-designeren Michael Peters i samarbeid med Alberto Manchini. Toppfarten på 65 knop ville nok imponert selv revolvermannen Morgan Kane.

Men trass i det krigerske navnet er det fra bilindustrien Revolver 44GT har hentet inspirasjon. Forbildet er de såkalte grand tourer- bilene, det vil si store og tunge sportsbiler av typen Aston Martin og Jaguar, som kombinerer både fart og komfort.

Skroget med dyp V-bunn skjærer gjennom bølgene og gir stor retningsstabilitet, ifølge produsenten. Doble Cummins-maskiner på 550 hestekrefter i kombinasjon med Arneson-drev sørger for akselerasjon og fart. Skroget er vakuumstøpt i vinylester med karbonforsterkninger.

Båten er en hardtop med der hele taket kan åpnes med fjernkontroll. Interiøret under minner om en luksusbil. Giret står mellom to polstrede og fjærbelastede forseter og bak er det fire passasjerseter. Under dekk er det salong med hvite skinnsofaer.

–    Dette er en båt du kan være stolt over som eier, men som mange vil bli misunnelig på, skriver den italienske produsenten i en pressemelding. Prisen oppgis ikke, men du sparer i alle fall et par hundre tusen kroner her i Norge etter at hk-avgiften ble fjernet i dag.

Se video av Revolver 42 med høy rånefaktor her:

Powered by Labrador CMS